MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! Music110HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! T_musi10

HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM!

MUZIKA :: SPORT :: RUKOMET

Ići dole

HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! Empty HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM!

Počalji od Admin Pet 14 Nov 2008 - 17:43

HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM!

Moja najveća želja bila je da sa srpskom reprezentacijom jurim prvo mesto na Olimpijskom igrama. Sada imam priliku da igram za Španiju, ali ne znam da li uopšte imam želju da nastupam za njih.

HTEO SAM ZLATO SA SRBIJOM! 1167

I dalje prati Srbiju... Arpad Šterbik

Bivši rukometni reprezentativac SCG Arpad Šterbik izjavio je da ne može da prežali to što nikada neće biti u prilici da se sa srpskom reprezentacijom bori za zlatnu medalju na Olimpijskim igrama. Šterbik, koji je ove godine dobio španski pasoš, ali nikada nije zaigrao za ovu zemlju, priznaje da, posle svega, ne zna da li uopšte želi da brani za „crvenu furiju".

Jedan od najboljih golmana sveta u intervjuu internet sajtu Balkan-handball.com rekao je da za Španiju ne igra zbog administrativnih problema, ali i da ni sam nije načisto da li je to njegova namera.

Mediji su pominjali da vam je san da osvojite olimpijsku medalju, ali pošto niste igrali u Pekingu, još ćete morati da sanjate?

- Meni je bio san da to zlato osvojim sa Srbijom, pre nego sa Špancima. Ali, videćemo. Zasad nisam zaigrao za Špance i ne znam da li ću. Postoji puno želja, puno opcija, ali još se ne zna...

Za dva meseca počinje Svetsko prvenstvo u Hrvatskoj. Da li ćete možda zaigrati u Hrvatskoj za Špance?

- Ne, neću. Na Svetskom prvenstvu sigurno neću nastupati, a posle ćemo videti.

Da li je to pitanje administracije ili vaše želje, stava?

- Pa i jednog, i drugog. Izgleda da me nisu jurili zbog španske reprezentacije, nego više zbog kluba u kojem branim, Sijudad Reala, i broja stranaca u njemu. Zbog toga im se žurilo sa izdavanjem pasoša.

Da li pratiš srpski rukomet i da li te zanima šta se tamo dešava?

DOSTA MI JE RUKOMETA

Golmanske karijere su sve duže i duže. Šta da očekujemo posle te 2014. godine, kada vam ističe ugovor? Možda neki spektakularan povratak u Jugović?

- Ne, ne. Dosta mi je više rukometa. Posle toga radiću nešto lagano, sa strane. Da se ne petljam puno oko ovog sporta.

- Iskreno, reprezentaciju pratim, zato što se čujem sa Bojinovićem, Anđelkovićem, Nikolićem, tako da znam šta se dešava. Klupski rukomet ne pratim, jer ne poznajem igrače. Teško može da se prati srpska liga i nemam gde da gledam prenose prvenstva. O reprezentaciji znam puno i drago mi je da smo prošli Čehe. Odmah sam zvao Bojinovića i Ratka Nikolića. Bio sam u Segedinu i tamo pričao sa Anđelkovićem. To je veliki uspeh za srpski rukomet, jer je Češka jedna ozbiljna reprezentacija, koja nije u vrhu, ali se svojim kvalitetom približava i može svakoga da dobije. Sad smo videli da su dobili Francuze.

Ljubiteljima rukometa u Srbiji krivo je što ste na onakav način napustili reprezentaciju. Da li ste svesni toga?

- Pa, znam to. Nekako sam izgubio želju, a kada jedan igrač izgubi volju i želju, bolje da prestane da igra. Za reprezentaciju se uvek igra srcem i sa maksimalnom željom. Posle svega što se izdešavalo, teško mi je bilo. Ušao sam u reprezentaciju 1997. i uvek smo čekali da stvari krenu nabolje, a na kraju je bilo sve gore i gore. Krenuo sam sa Perićem, Peruničićima, Škrbićem, pa je onda došla generacija Lapčevića, Kokira, Petrića. Onda su i oni otišli, pa su došli mlađi, a i ti mlađi su u međuvremenu otišli. Tu su tri-četiri igrača - Ilić, Bojinović, Ratko, Anđelković, ali već dolaze mlađi. Mislim da imamo dobre golmane i da na toj poziciji nikada neće biti problema.
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh