MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! Music110Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! T_musi10

Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!!

Ići dole

Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! Empty Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!!

Počalji od Admin Pon 1 Dec 2008 - 17:55

Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!!

Direktor beogradskog aerodroma Bojan Krišto nije ništa učinio mimo znanja Vlade Srbije i Upravnog odbora tog preduzeća i protiv njega se potpuno neopravdano vodi medijski linč, izjavio je sinoć potpredsednik Vlade i ministar za ekonomiju Mlađan Dinkić.

Krišto nije trebalo da podnese ostavku!!! 1398

On tvrdi da ne zna gde se nalazi Krišto, da se posle ostavke na Aerodromu „Nikola Tesla" nikom nije javljao i da je verovatno „od sramote u zemlju propao"!

U tu sramotu, prema Dinkićevim rečima izrečenim u emisiji „Utisak nedelje" na TV B92, gurnuo ga je - medijski linč, ako se, u ministrovoj interpretaciji, kontinuirano objavljivanje istine, odnosno otkrivanje Krištovih malverzacija tako zove. Interesantno je da ministar Dinkić nijednom rečju nije demantovao ono što je prvi otkrio naš list, ali nije propustio priliku da iznese hvalospeve o poslovni uspesima Bojana Krišta.

- On je jedini restrukturirao javno preduzeće, povećao profit za četiri puta, a broj zaposlenih smanjio za trećinu. Ko je to još uradio? - upitao je Dinkić, i dodao da je „jedina greška Bojana Krišta to što u ovoj situaciji iz moralnih razloga nije odustao od isplate tih velikih bonusa".

- Nisam mu nudio nikakvu platu. Rekao mi je da hoće da radi za onoliko koliko ima direktor podgoričkog, skopskog i sličnih aerodroma u okruženju. Raspitao sam se i tamo nijedna plata nije ispod četiri hiljade evra. Kada sam čuo da je isplatio sebi 11.000 evra, pozvao sam ga i rekao mu da odmah vrati pare. Nije stigao ni da mi objasni jer sam bio ljut... - kazao je Dinkić.

KRIV MU PRESS!!!

S obzirom na to da je Press prvi objavio priču o astronomskim bonusima na Aerodromu „Nikola Tesla", ministar Dinkić sinoć je optužio naše novine da vode kampanju protiv njegovog pulena, novodno zbog toga što Bojan Krišto nije hteo da omogući Pressu da se besplatno reklamira na bording kartama!

- Krišto je zbog mera koje je sprovodio na Aerodromu dobio mnogo neprijatelja. Od onih koji su izgubili posao, preko „Montenegro erlajnza", pa do lista Press - kazao je Dinkić.

Uredništvo Pressa odneće danas Mlađanu Dinkiću svu dokumentaciju u vezi s poslom koji pominje i zatražiće od njega da se javno izvini našem listu zbog izrečene klevete.

Medijski linč protiv Krišta, naveo je dalje Dinkić, pokrenuo je neko kome se on „zamerio u sprovođenju reformi"?! Prema njegovim rečima, Krištova plata bila je 350.000 dinara, a mesečni bonusi, koji su isplaćivani tokom sedam meseci, ali ne i tokom septembra i oktobra, 150.000 dinara.

Mada se spekulisalo da iza „afere Krišto" stoji Demokratska stranka, Dinkić je to sinoć demantovao i dodao da je „prijatelj s Borisom Tadićem i da predsedniku Srbije njegova ostavka uvek stoji na raspolaganju". Međutim, on je objasnio da je umešanost Borisa Tadića u ovaj slučaj „podmetačina", odnosno da se „neko oglasio" u ime predsednika Srbije i rekao da Krišto treba da podnese ostavku.

- U četvrtak mi je na sednici Vlade Srbije prišao jedan ministar i rekao da ima informacije iz BIA da Krišto spaljuje dokumentaciju sa Aerodroma. Odmah sam to proverio kod svojih ljudi na Aerodromu i ispostavilo se da to nije tačno. Meni je bilo indikativno kada mi je taj ministar rekao da ga je zvao neko iz BIA. Ako je šef BIA, onda sam siguran da je to Boris Tadić, jer znamo da je Demokratska stranka postavila šefa BIA. Ali, to nije bio šef BIA, nego jedan od ljudi iz tih policijskih struktura - rekao je Dinkić.

Ime te osobe, prema njegovim rečima, nalazi se kod ljudi koji treba time da se bave.
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh