MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
OTAC I MAJKA MONSTRUMI! EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
OTAC I MAJKA MONSTRUMI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
OTAC I MAJKA MONSTRUMI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
OTAC I MAJKA MONSTRUMI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
OTAC I MAJKA MONSTRUMI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
OTAC I MAJKA MONSTRUMI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
OTAC I MAJKA MONSTRUMI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
OTAC I MAJKA MONSTRUMI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
OTAC I MAJKA MONSTRUMI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
OTAC I MAJKA MONSTRUMI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

OTAC I MAJKA MONSTRUMI! Music110OTAC I MAJKA MONSTRUMI! T_musi10

OTAC I MAJKA MONSTRUMI!

Ići dole

OTAC I MAJKA MONSTRUMI! Empty OTAC I MAJKA MONSTRUMI!

Počalji od Admin Uto 7 Apr 2009 - 0:15

OTAC I MAJKA MONSTRUMI!

Jovica Krstić iz Milanova, koji je ubio sina Miodraga (32), godinama je sa suprugom maltretirao sina! Branili su mu da se ponovo oženi, pretili mu da će ga ubiti ukoliko se ne iseli iz kuće.

OTAC I MAJKA MONSTRUMI! 1527

Krvavi tragovi... Miodrag Krstić upucan dok je vozio traktor u blizini porodične kuće

Jovica Krstić (55) iz leskovačkog sela Milanovo, koji je ubio sina Miodraga (32), godinama je sa suprugom Goricom zlostavljao svoje dete! Komšije i rodbina kažu da su roditelji branili Miodragu da se ponovo oženi, čak i da jede sa njima, a u poslednje vreme otac mu je govorio da ide iz kuće jer će ga ubiti!

Pustite ga da iskrvari!

Jovica je pucao u svog sina, a kada su komšije pritrčale da mu pomognu, rekao je da puste Miodraga da iskrvari!

- Miodrag je davao znake života. Potrčali smo prema traktoru. Jovica je rekao: „Ne dirajte ga, neka iskrvari i umre. Ako priđete, pucaću na vas" - priča jedan od komšija.

Jovica Krstić je preksinoć iz lovačke puške dva puta pucao u leđa i glavu svom sinu, koji je ispred porodične kuće prolazio traktorom. Onda je ušao u dvorište, uzeo pištolj i pucao sebi u grudi. Teško ranjeni Miodrag nastavio je da vozi još 50 metara, a onda je sleteo s puta i preminuo. Ranjenog Jovicu u dvorištu su pronašle komšije, koje su i pozvale Hitnu pomoć i nakon operacije u leskovačkoj bolnici njegovo stanje je stabilno.

Komšije i rodbina Krstića nisu iznenađeni ovom tragedijom jer, kako kažu, godinama su otac Jovica i majka Gorica maltretirali Miodraga! Pre godinu dana naredili su mu da živi u zasebnoj sobi, a u poslednje vreme mu nisu davali ni da jede zajedno sa njima! Pokojni Miodrag je u roditeljskoj kući, otkako mu se pre nekoliko godina žena preudala i otišla u Kladovo, živeo sa trinaestogodišnjom ćerkom Jovanom i trpeo neviđeno maltretiranje roditelja.

- Kod nas je provodio po čitav dan, radio je na njivi, a u slobodno vreme popravljao je kola i tako prehranjivao dete. Mi smo mu pomogli i ovde je jedino mogao da jede, jer mu je u kući, kod našeg sina i snaje, sve bilo zabranjeno - pričaju Javorka i Borko, Miodragovi baba i deda po ocu, koji žive na drugom kraju sela.

OTAC I MAJKA MONSTRUMI! 1528

Roditelji su Miodragu pretili da će ga ubiti, ali on nije mogao da poveruje u tako nešto.

- Pre nedelju dana Miodrag je došao da uzme traktor da nešto radi i dok je kačio plugove, rekao mi je: „Baba, pa moj otac je totalno skrenuo. Rekao mi da se gubim iz kuće jer će da me ubije. Ja ću onda da živim kod vas sa ćerkom Jovanom. Da sredim jednu sobu i namestim laminat". Eto, nije stigao ni da se preseli. Ubio ga zlikovac! Kad umre, ja kao majka neću ni na sahranu da mu odem - priča baba Javorka.

Svađe u kući Krstića učestale su u poslednje vreme. Miodrag, koji je bio razveden, nameravao je da se oženi ženom koja nije bila po volji ocu Jovici.

- Upoznali smo se pre dve godine, ja sam bila udata u Despotovcu. Kada mi je suprug poginuo u rudniku, vratila sam se u selo Turekovac kod mojih. Mikija sam znala još iz škole i počeli smo da se viđamo. On je bio dobar, prihvatio je moju decu i ja njegovu Jovanu, ali njegovi nisu hteli ni da čuju za mene. Pomirili smo se sa tim i hteli smo da živimo kod babe i dede. Prekjuče smo pravili plan da sa decom idemo prvi put na more, a sad ne mogu ni na sahranu jer je njegova majka zabranila da bilo ko od nas ode tamo - kaže Anđelina, kojom je Miodrag trebalo da se oženi.

OTAC I MAJKA MONSTRUMI! 1529

Naš sin je zlikovac! Zabranio je Miodragu i da jede sa njim! ... Javorka i Borko, baba i deda ubijenog

Komšije koje ne žele da im se pominje ime pričaju da je Jovica bio preke naravi, naročito kad popije, a to se dešavalo skoro svakodnevno. Bio je strastven i dobar lovac, posedovao je karabin kojim je i ubio sina, a pored toga je imao i pištolj. U komšiluku se priča i da su predlagali Miodragu da prijavi oca zbog pretnje, ali je on odmahivao rukom uz obrazloženje. „Ma, gde će otac da ubije svoje dete"!
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh