MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! Music110NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! T_musi10

NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO!

Ići dole

NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! Empty NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO!

Počalji od Admin Ned 7 Sep 2008 - 20:57

NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO!

Supruga predsednika SRS-a kaže da je Šešelj obavešten o ostaci Tomislava Nikolića na sve funkcije u stranci, ali nije želela da otkrije šta je sve njen suprug rekao o svom dojučerašnjem saradniku!

NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! 1129

Do sada uvek bili zajedno... Tomislav Nikolić i Jadranka Šešelj

Supruga predsednika SRS-a Vojislava Šešelja, Jadranka, koju je Press pronašao u Hagu kod svog supruga, kaže za Press da su ona i Vojislav „čuli da je Tomislav Nikolić podneo ostavku". Ona, međutim, ne želi da otkrije kako je Vojislav Šešelj primio vest o ostavci Nikolića, dodajući da „porodica Šešelj trenutno ima preča posla", nego da komentariše potez bivšeg zamenika radikala.

NEĆU DA VAM KAŽEM ŠTA JE ŠEŠELJ REKAO! 1131

Ilić: Nikolić je oslabio i „narodnjake"

Lider Nove Srbije Velimir Ilić priznaje da mu je žao što je Tomislav Nikolić podneo ostavku jer je tim postupkom, kako kaže, cela opozicija oslabljena.

- Ne treba se zabavljati tuđom nesrećom, ne želim da se mešam u interne stvari SRS-a. Ali, svi smo bili zbunjeni kada je Toma najavio da će radikali glasati za SSP i da je to prihvatila tvrda struja u SRS-u. Žao mi je što je došlo do sukoba u najjačoj opozicionoj stranci, jer se svaki takav problem odražava na celu opoziciju - priča Ilić.

- Čula sam da je Tomislav podneo ostavku, ali nemam komentar. Ne mešam se u stranačku politiku. Naročito ne u trenutku kada je moj muž doveden u situaciju da razmišlja o životu i smrti. Zato mi smešno deluje da razmišljam o tome zašto je Nikolić podneo ostavku. Videla sam se s Vojom, zna i on, ali naravno da neću preneti šta je rekao o Nikoliću - rekla je za Press Jadranka Šešelj.

G17: Ostali crnomagijaši

Tokom jučerašnjem dana bilo je nemoguće dobiti bilo kog funkcionera SRS-a kako bi prokomentarisao ostavku Tomislava Nikolića. Ali, bivši potpredsednik SRS-a Maja Gojković kaže za Press da se potvrdilo ono što je rekla Nikoliću u njihovom poslednjem razgovoru pred isključenje iz stranke.

- Rekla sam mu: „Tomo, nisam meta ja, nego ti." Tomin potez je vrlo dostojanstven, na političkoj sceni i u SRS-u ništa više neće biti isto - sigurna je Gojkovićeva.

Na pitanje ko će voditi stranku posle povlačenja Nikolića, ona odgovara da Vojislav Šešelj neće dozvoliti da bilo koji „ozbiljan političar" to radi. Upitana da li će možda ona i Nikolić ubuduće zajedno politički delovati, Gojkovićeva kaže:

- Rano je o tome govoriti. Još je nejasno da li Toma želi aktivno da se bavi politikom ili će ostati samo član SRS-a. Sigurna sam da ću s Tomom razgovarati o svemu. Stari smo prijatelji, broj telefona nismo menjali. Ja sam uvek uz Tomu - kaže Gojković.

reagovanja:

Đorđe Vukadinović, analitičar: Ovo je bio jedini časni izlaz iz situacije u kojoj se našao Tomislav Nikolić. Sada ima dva izbora - da dostojanstveno ćuti i samuje ili da se sveti, što je malo verovatno za njega. Što se Vučića tiče, on je bio bliži Nikoliću. Ali njegova ćutnja govori da on nije spreman da ode za njim.

Nenad Čanak, LSV: To što je Nikolić podneo ostavku imaće simpatije kod prodemokratskih snaga i međunarodnoj zajednici. Ova će biti korak dalje ka dvopartijskom sistemu. Jedan od razloga ostavke jeste i nestanak DSS-a s političke scene.

Milan Nikolić, analitičar: Ostavka Tomislava Nikolića dovešće ili do cepanja SRS-a na dva dela ili do Nikolićevog potpunog povlačenja iz politike. Ukoliko dođe do odlaska pametnije frakcije koju predvodi Nikolić, uticaj radikala na političku scenu Srbije biće sve slabiji.

Slaviša Orlović, politikolog: SRS će posle ostavke Tomislava Nikolića izgubiti deo glasača. Prevagnula je tvrda struja u SRS-u, u kojoj su, pored Vojislava Šešelja, i Dragan Todorović, Zoran Krasić i Vjerica Radeta. Modernizacija SRS-a sa Šešeljem na čelu je nemoguća.

Potpredsednik DS-a Dragan Šutanovac kaže za Press da se potvrdila njegova teza da u SRS-u postoje veliki sukobi i tri struje i da su funkcioneri te stranke uzaludno pokušavali to da demantuju.

- Demantovanjem onoga što je danas zvanično izašlo na videlo oni su, po ko zna koji put, pokazali da ne govore istinu. Ako je ova odluka način da se distanciraju od primitivizma koji su nedavno iskazali u parlamentu, onda je to pozitivno. A ako je to samo unutarstranačka borba bez suštinske promene politike stranke, onda od toga nema koristi ni za koga - komentariše Šutanovac.

Željko Ivanji iz G17 Plus priznaje da je „šokiran Nikolićevom odlukom".

- Od četvrtka, kada je Toma rekao da će podržati SSP, svi u vladajućoj koaliciji smo konstatovali da ćemo imati opoziciju s kojom može normalno da se radi. Međutim, sada ostaje da se, umesto argumentima, sa opozicijom borimo belim lukom od crne magije - ironičan je Ivanji.

SPS: Stvar radikala

Šef Poslaničke grupe SPS-a Branko Ružić smatra da je Nikolićev potez „unutrašnja stvar SRS-a".

- Bili oni nama partneri ili oponenti, ljude iz SRS-a znam godinama i bilo bi krajnje nekorektno da dam bilo kakav komentar - kaže Ružić.

Ali portparol SPS-a Đorđe Milićević kaže da je ostavka Nikolića moralni čin i posledica činjenice da je u srpskom parlamentu postignut konsenzus oko prihvatanja SSP-a.

- Njegova ostavka znači da za to nema podršku u SRS - ocenjuje Milićević.
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh