MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
TOMA JE IZDAJNIK EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
TOMA JE IZDAJNIK EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
TOMA JE IZDAJNIK EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
TOMA JE IZDAJNIK EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
TOMA JE IZDAJNIK EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
TOMA JE IZDAJNIK EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
TOMA JE IZDAJNIK EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
TOMA JE IZDAJNIK EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
TOMA JE IZDAJNIK EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
TOMA JE IZDAJNIK EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

TOMA JE IZDAJNIK Music110TOMA JE IZDAJNIK T_musi10

TOMA JE IZDAJNIK

Ići dole

TOMA JE IZDAJNIK Empty TOMA JE IZDAJNIK

Počalji od Admin Sre 10 Sep 2008 - 16:52

TOMA JE IZDAJNIK

Nikolić i poslanici koji su krenuli sa njim tretiraju se kao izdajnici! Nema nikakvog raskola u SRS-u, verujem da će Vučić ostati sa nama.

TOMA JE IZDAJNIK 1262

Vučić je veliki srpski nacionalista, ostaje u SRS... Dragan Todorović

Potpredsednik SRS-a Dragan Todorović tvrdi da u ovoj partiji nema puča, već da samo „postoji nekolicina izdajnika". Todorović, koga je Šešelj ovlastio da vodi stranku i poslanički klub posle ostavke Tomislava Nikolića, uveren je da će SRS opstati kao „najjača opoziciona snaga u Srbiji".

- Bilo je izdaja i ranije, ali je stranka posle toga uvek bila jača. Mnogi se sećaju Jovana Glamočanina, koji je 1994. godine oteo naše poslanike i osnovao poslaničku grupu u saveznom parlamentu. Kasnije je dokazano da mu je Državna bezbednost pomogla da osnuje stranku. Tada je Vojislav Šešelj bio u Miloševićevom zatvoru, danas je u haškom kazamatu. Danas Tomislav Nikolić i još nekoliko izdajnika rade isto što i Glamočanin, ali nikakvog velikog raskola među radikalima nema, niti će ga biti - kaže Todorović u intervjuu za Press.

60 poslanika ostaje u SRS-u

Koliko je poslanika SRS-a potpisalo blanko ostavke u ponedeljak i utorak?

- Ne znam tačno. Ostavke su tu u stranci, ima ih dosta, ali ih nisam brojao. Dobićete uskoro precizan podatak.

Znači, od 60 poslanika koji su ostali u klubu SRS-a neki još mogu da pređu kod Tomislava Nikolića?

- Neki još razmišljaju, odnosno nisu potpisali blanko ostavke, ali siguran sam da će ostati verni SRS-u. Ovih 18 poslanika je maksimum koji je Nikolić mogao da odvede, a siguran sam da će neki od njih razmisliti hladne glave i vratiti se tamo gde pripadaju.

Kako je reagovao Vojislav Šešelj kada je čuo za osnivanje poslaničke grupe „Napred, Srbijo"?

- Šešelj nije mnogo iznenađen. On je to očekivao. Sve je dobro procenio i tačno je znao koji će ljudi krenuti sa Nikolićem. Jednostavno, tačno je predvideo šta će se dogoditi. Možda je samo za neke ljude iznenađen, kao što sam i ja.

Ko vas je, konkretno, iznenadio?

- Ne bih sada o imenima. Mislim i da će se mnogi od njih predomisliti i vratiti u SRS, kao što je to uradio poslanik Dobrislav Prelić.

Šta vam je Šešelj još rekao? Da li vas je savetovao kako da vodite stranku?

- Sa Šešeljem sam razgovarao o funkcionisanju SRS-a, o svemu što je bitno za stranku. On je lider partije i pita se za sve. On predlaže, a stranački organi usvajaju i sprovode. Takođe, ne treba zaboraviti da, osim o stranci, Vojislav Šešelj mora da vodi računa i o svojoj odbrani pred Haškim tribunalom, jer na taj način brani i čitav srpski narod.

Šta se dešava sa Aleksandrom Vučićem? Jeste li razgovarali sa njim?

- Razgovarali smo u ponedeljak na Odboru za odbranu Vojislava Šešelja, ali nismo mnogo pričali o dešavanjima u stranci. Rekao mi je da ide na neki put, tako da neće prisustvovati predsedničkom kolegijumu. Rekao mi je da možemo uvek da se čujemo i da ga zovem sa svog broja mobilnog, jer se ne odaziva na sve pozive.

Nikolić ga je pozvao da se izjasni - hoće li sa njim ili sa vama? Imate li vi informaciju kojoj je opciji bliži?

- Taj odgovor će vam dati sam Vučić. Mada, ja ne znam zašto se to pitanje uopšte postavlja. Vučiću je mesto u SRS-u. On je u stranku došao zbog ideologije, zbog Vojislava Šešelja. On je veliki srpski nacionalista i mislim da i ne pomišlja na to da ode iz ove naše zajedničke stranke.

Hoće li uskoro biti Kongresa SRS-a?

- Ne, a zašto bi ga bilo? Kongres se održava svake četiri godine, a sada mu nije vreme!

Tomislav Nikolić tvrdi da je posle njegove ostavke bilo obavezno sazivanje Kongresa?

- To nije tačno. Neki bi to sada možda voleli, ali Kongresa neće biti!

Hoćete li vi biti novi zamenik predsednika stranke?

- O tome ne odlučujem ja, već stranački organi. U Statutu sve lepo piše. Jasno i precizno.

Da li će Tomislav Nikolić biti isključen iz SRS-a u petak, na sednici Centralne otadžbinske uprave?

- Biće predloženo da on i ostali poslanici koji su formirali zaseban poslanički klub budu izbačeni iz stranke, a članovi Centralne otadžbinske uprave će glasati... Odluka Uprave je konačna. Nikolić i poslanici koji su krenuli sa njim se tretiraju kao izdajnici!

Da li strahujete od naglog pada rejtinga? Analitičari procenjuju da će Tomislav Nikolić otkinuti značajan broj birača SRS-a...

- Ne strahujem. Čak i ne razmišljam o tome. Vreme će najbolje pokazati šta je bilo i kako je bilo, i ko je bio u pravu.
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh