MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! Music110DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! T_musi10

DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA!

Ići dole

DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! Empty DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA!

Počalji od Admin Čet 2 Okt 2008 - 17:20

DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA!

Ministar ekonomije kaže da ga neće oterati fabrikovane afere,i dodaje da se više ne druži s Đelićem, ali da imaju korektnu saradnju.

DINKIĆ: ĐELIĆ GLAVNI KREATOR MOG BLAĆENJA! 1659

Oprostio Boži, al' mu nije zaboravio... Dinkić i Đelić

Ministar ekonomije Mlađan Dinkić izjavio je da je glavni kreator njegovog blaćenja bio sadašnji kolega iz Vlade Božidar Đelić?! Dinkić je dodao da je pregrmeo sve te napade i da sada sa Đelićem ima korektnu saradnju, ali da se ne druže.

- Najviše su me napadali takozvani prijatelji, a onda su radikali samo reciklirali njihove napade. Svesno ili nesvesno, glavni kreator mog blaćenja bio je Božidar Đelić. Meni je strašno žao zbog toga, ali pregrmeo sam to odavno, idemo dalje. Sada imam korektnu saradnju sa Đelićem, ali se ne družimo - rekao je Dinkić za mesečnik „Status".

Nema greške s Tadićem

Predsednik G17 je dodao da ga s političke scene „neće oterati fabrikovane afere", i dodao:

- Otići ću kada to sam budem hteo. Fabrikovanjem lažnih afera pokušavaju da mi naude, da me oteraju iz politike, ali, u suštini, nemoćni su, ne mogu mi ništa, sve ovo ću napustiti onda kad ja to budem hteo.

Đinđić mi tražio da zamenim Koštunicu

Mlađan Dinkić je rekao da se pre septembarskih izbora 2000. „prvi put suočio s Koštuničinom neodlučnošću i sporošću".

- Koštunici se nije dopala ideja da bude kandidat za predsednika države. Više puta smo išli da ga bukvalno molimo. To je išlo dotle da je nedelju dana pred zvanično isticanje kandidature Zoran meni poslao izaslanika s porukom: „U slučaju da Koštunica ne prihvati, ti ćeš morati da se kandiduješ." O ovome govorim prvi put, a da je bilo tako može da potvrdi Ružica Đinđić. Bio sam u Crnoj Gori kad mi je stigao taj Zoranov predlog... Nisam imao nikakve dileme: bio sam gotovo nepoznat, mlad, bez ikakvih šansi da uopšte ulazim u takvu trku. Počeo sam još žešće da lobiram za Koštunicu - rekao je Dinkić.

Odbijajući navode da je konfliktna ličnost, Dinkić je naglasio da profesionalno sarađuje sa svima s kojima mora da sarađuje. Takođe je opovrgao da su ga kontrolisali tajkuni (Filip Cepter, Cane Subotić, Vuk Hamović...), a tvrdnje da je sestrić Miroslava Miškovića nazvao je budalaštinom.

Na pitanje šta je bio razlog njegovih sukoba s pokojnim premijerom Zoranom Đinđićem, Dinkić je kazao da su obojica načinili grešku zato što su u jednom trenutku počeli da komuniciraju preko medija, dodajući da takvu grešku neće ponoviti u odnosima s Borisom Tadićem.

- To je bila greška jer, da smo mi seli i popričali, došli bismo do toga da iza celog incidenta stoji neko treći. Bili su to ljudi iz Đinđićevog neposrednog okruženja, njegovi saradnici i poltroni, koji su mu se na takav način dodvoravali. Ja sam praktično od 1995. godine bio Đinđićev tajni ekonomski savetnik. O tome se nije znalo jer ja nisam želeo da dođem u sukob s velikim imenima ekonomske struke u DS-u. Kako bi se osećali pojedini profesori kada bi saznali da je glavni ekonomski savetnik Đinđića - asistent - rekao je Dinkić, dodajući da se sa Đinđićem viđao kod Gorice Mojović ili kod Zorana, ali da nikada nije ušao u DS. Prema njegovim rečima, već u to vreme tražio je da bude guverner NBS-a kada opozicija bude pobedila Miloševića.

Smenio sam Živkovića

Govoreći o režimu Slobodana Miloševića, Dinkić je rekao da on ne bi mogao da bude oboren bez pomoći NVO i nezavisnih medija, ali i pojedinih evropskih zemalja.

- Iako se Miloševićev režim fokusirao na Amerikance, misleći da oni vuku konce, opoziciji su najviše pomagale zemlje koje su bile u senci. Evo, sad ću prvi put reći da nam je izuzetno pomogao Sere Johanson, tadašnji norveški ambasador. Zbog toga smo Koštunica i ja, u znak zahvalnosti, nakon 5. oktobra prvo otišli u Norvešku - rekao je Dinkić.

Optužbe da je oborio tri vlade, među kojima dve Koštuničine u kojima je bio ministar, Dinkić je odbacio kao urbanu legendu, i naveo da je oborio samo Živkovićevu.

- Živković, suštinski, nije bio dorastao tom trenutku. Apsolutno sam bio ubeđen da treba promeniti vladu, pri čemu, naravno, nisam imao isti stav prema svim članovima te vlade, već prema jednom delu. Da, ja sam srušio tu vladu, definitivno! Samo tu - zaključio je Dinkić.
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh