MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU Music110DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU T_musi10

DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU

MUZIKA :: SPORT :: FUDBAL

Ići dole

DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU Empty DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU

Počalji od Admin Čet 13 Nov 2008 - 17:12

DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU

Dobrivoje Tanasijević biće zvanično izabran za predsednika kluba sa „Marakane" na večerašnjoj izbornoj Skupštini. Zoran Bingulac, i pored svega, ne odustaje od kandidature.

DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU 1160
Pobedio pre izbora... Dan Tana uživa većinsko poverenje članova skupštine Crvene zvezde

Posle večerašnje izborne sednice Skupštine Dobrivoje Tanasijević, Dan Tana, zvanično će biti inaugurisan u 17. predsednika Crvene zvezde! Iskusni fudbalski radnik iz Santa Monike, koga su predložile Radna zajednica i sve stručne komisije kluba, obezbedio je većinu glasova skupštinskih delegata, tako da će dobiti petogodišnji mandat da upravlja najtrofejnijim srpskim klubom.

Odlučujuću prednost u izbornoj trci sa kandidatom veterana Tana je stekao pridobijanjem najtrofejnijeg igrača u istoriji srpskog fudbala Vladimira Jugovića i finansijera kluba Marka Miškovića. Upravo sa Jugovićem, koji će biti izvršni potpredsednik Crvene zvezde, zadužen da pronađe bogate kompanije iz Austrije spremne da ulažu u Crvenu zvezdu, Tanasijević bi trebalo da povede giganta sa „Marakane" putevima prosperiteta.

Očekuje se da Tanasijević večeras iznese planove finansijske konsolidacije Crvene zvezde i otkrije imena ljudi koji će biti u Upravnom odboru.

- Ako postanem predsednik Crvene zvezde, u tom klubu neće biti mesta za ljude sa kockarskim i kriminalnim dosijeom. Ne kažem da je to do sada bio slučaj, ali tačno znam kakve saradnike želim. Vladimir Jugović i ja slično razmišljamo. Računam na njega, uveren sam da može mnogo da mi pomogne - istakao je nedavno Dobrivoje Tanasijević.

Međutim, večerašnja sednica Skupštine Crvene zvezde verovatno će dobiti prefiks istorijske, jer je kandidat veterana Zoran Bingulac najavio da će se boriti do kraja bez obzira na to što je četvoročlana Radna grupa zbog političkog delovanja poništila njegovu kandidaturu.

Direktor mlađih reprezentativnih selekcija Milovan Đorić u razgovoru za Press kaže da će izborom Dobrivoja Tanasijevića Crvena zvezda napraviti tri koraka unazad, te da je Zoran Bingulac bio prava sportska opcija.

DAN TANA OD DANAS VODI ZVEZDU 1161

- Doći ću na večerašnju Skupštinu Crvene zvezde da bih video stare drugare koji su uništili Džajića i druge zaslužne zvezdaše, kako bi se o Vladimiru Jugoviću pričalo kao o legendi kluba. A, on je čista prevara, odigrao je samo 69 utakmica za Crvenu zvezdu. Lepo je rekao Zoran Bingulac da smo svi akteri nameštene utakmice... Zašto neko nije tražio biografiju Dobrivoja Tanasijevića? On je bio moj drug, ali Crvena zvezda njemu ne pripada jer je konobar iz Santa Monike. Mi koji podržavamo Bingulca smo mnogo jači likovi. Tana je instrument ljudi koji hoće da operu novac u Crvenoj zvezdi. Zato je Skupštinu trebalo odložiti - istakao je Đorić.

Legendarni golman Ratomir Dujković očekuje da sednica Skupštine protekne u demokratskoj atmosferi, bez obzira na teške reči tokom izborne kampanje. Prema njegovom mišljenju, Zoranu Bingulcu je odlukom Radne grupe naneta velika nepravda.

- Nije pošteno da se Bingulcu na teret stavlja političko angažovanje, ako je predsednik Sportskog društva „Crvena zvezda" Aleksandar Vlahović. U pitanju nisu isti aršini. Međutim, najvažnije je da sve protekne bez teških reči, jer mislim da je i Dan Tana dobra opcija - poručio je Dujković.
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh