MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! Music110PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! T_musi10

PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA!

Ići dole

PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! Empty PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA!

Počalji od Admin Sub 22 Nov 2008 - 0:59

PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA!

Direktor Aerodroma priznao da je u junu primio platu od 11.500 evra, G17 Plus traži od njega i njegovih saradnika da odmah vrate novac Aerodromu

PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! 1308

ČUVA SARADNIKE ... Krišto i dalje ne želi da otkrije ko je sve na Aerodromu primio plate veće od 500.000 dinara

Direktor Aerodroma „Nikola Tesla" Bojan Krišto priznao je juče za Press da je u junu ove godine sam sebi isplatio 880.226,97 dinara, što je po tadašnjem kursu bilo 11.500 evra! Krišto je ovo priznao pošto je naš list objavio podatke o tome koliko iznose zarade koje su u junu isplaćene u ovom javnom preduzeću.

Otvoreno pismo Bojana Krišta

Direktor Aerodroma Bojan Krišto oglasio se otvorenim pismom povodom jučerašnjeg teksta u Pressu. Umesto odgovora na pitanja ko je primio astronomske plate, Krišto piše da je četiri puta povećao profit za godinu dana, da je uveo opremu za sletanje aviona po smanjenoj vidljivosti od četiri miliona evra... i da su svi njegovi saradnici „izuzetno stručni".

- Sistem vrednovanja rada bio je na bazi bonusa za uspešan rad. Plate su umanjene u odnosu na prethodni period, a uveden je sistem bonusa. Jasno je da su ti bonusi veliki, ali rezultat rada ovog menadžmenta jeste i profit ove kompanije od 20 miliona evra, koji će na kraju godine biti uplaćen u budžet. Moja plata iznosi 3.600 evra, a iznos koji je naveden u dnevnim novinama Press je tačan i u direktnoj vezi sa izuzetnim uspehom preduzeća - piše Krišto.

- Iznos od 880.000 dinara koji je objavljen u Pressu jeste tačan i meni je uplaćen u skladu s poslovnim uspehom preduzeća. Za ostale plate ne mogu da otkrijem imena jer su to ljudi koji godinama rade u ovom preduzeću, nisu javni funkcioneri kao ja - kaže za Press Krišto, koga je na ovu funkciju postavila stranka Mlađana Dinkića G17.

G17: Vratite pare

Krišto nije želeo da nam objasni na osnovu čega je dobio ovoliki novac. On je samo ponovio da je njegova mesečna zarada 3.600 evra, tako da ispada da je „u skladu s poslovnim uspehom preduzeća" u junu sebi platio još 7.900 evra! Takođe, on ne želi da da odgovor kome su još na Aerodromu u junu isplaćene plate veće od pola miliona dinara. Umesto odgovora, Krišto nam se obratio otvorenim pismom u kome, umesto odgovora na pitanja Pressa, navodi sve uspehe koje je ostvario na Aerodromu (pogledaj okvir). Press će tražiti pomoć poverenika za informacije od javnog značaja kako bi dobio informaciju ko je primio astronomske plate na Aerodromu.

PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! 1309

Potpredsednik G17 Plus Verica Kalanović kaže za Press da je stranka odmah posle pisanja Pressa naložila Bojanu Krištu i njegovim saradnicima da novac koji su dobili u junu vrate Aerodromu!

- Tačno je da je Aerodrom Beograd jedno od najuspešnijih javnih preduzeća u Srbiji, sa izuzetnim rezultatima, i da u skladu s tim zaposleni i menadžment zaslužuju dobre plate. Ali, deljenje plata u iznosima koje je Press objavio jeste nedopustivo, a naročito u vreme ekonomske krize. Zbog toga smo Krištu sugerisali da što pre vrati novac. I ne samo on, nego i svi ostali koji su dobili višak para mimo svojih plata - kaže Kalanović.

Krišto kao 3 Putina, 6 Tadića, 8 Cvetkovića

Da biste imali predstavu koliko je novca direktor Aerodroma Bojan Krišto sam sebi isplatio, dovoljno je reći da je to iznos koji predsednik Rusije zaradi za tri meseca! Vladimir Putin je kao ruski predsednik mesečno zarađivao 4.800 evra, a Krišto je sebi u junu dao 11.500 evra! Krišto je tada dobio 6,3 puta veću platu od predsednika Srbije Borisa Tadića i 8,3 puta više od premijera Mirka Cvetkovića.

Na pitanje šta ukoliko Krišto i njegovi saradnici odbiju da vrate novac i da li će tražiti njegovu smenu, Kalanovićeva kaže:

- Već imam povratnu informaciju da je naša sugestija primljena k znanju i da Krišto traži način da se novac što pre vrati - kaže potpredsednik G17 Plus.

I sam Krišto nam je potvrdio da će i on i njegovi saradnici vratiti novac.

- Ja sam javni funkcioner koga je imenovala Vlada, a predložio G17, tako da ću, kao i moji saradnici, poštovati odluke i preporuke koje mi oni daju - kaže Krišto.

Dinkić nije znao!

U kabinetu predsednika G17 Plus Mlađana Dinkića rečeno nam je da je odmah od Bojana Krišta traženo objašnjenje za astronomske plate koje je isplatio.

- Dinkić nije znao za ovu isplatu, ali je zato odmah dao nalog saradnicima u stranci koji se bave kadrovima da nalože Bojanu Krištu i ostalima da vrate novac. Aerodrom ima dobre rezultate, ali je ovakvo ponašanje Krišta bahato i bezobrazno - rečeno nam je u kabinetu potpredsednika Vlade.

NOVO OTKRIĆE PRESS-a : Kupio bure za rakiju na račun Aerodroma!

PRIZNAJEM, UZEO SAM 880.226 DINARA! 1310

Šta da radi kad voli dobru kapljicu... Miodrag Milovanović

Član Upravnog odbora Aerodroma Miodrag Milovanović iz DSS-a kupio je 22. avgusta specijalno bure za rakiju od 28.200 dinara i platio ga službenom karticom, koju dobija kao funkcioner Aerodroma. Milovanović, kao i ostali članovi UO, svakog meseca primi više od 150.000 dinara. Milovanović je potvrdio za Press da je bure za rakiju platio službenom karticom, ali dodaje da je pogrešio!

- Pogrešnu sam karticu izvukao! U Topoli sam platio jedno lepo hromirano bure za rakiju službenom karticom i odmah sam video da sam pogrešio. Hteo sam odmah da storniram račun, ali nije moglo. Sutradan sam uplatio taj novac Aerodromu - kaže Milovanović, i dodaje da kao član UO „ima pravo na 40.000 za reprezentaciju"!
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh