MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! Music110I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! T_musi10

I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE!

Ići dole

I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! Empty I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE!

Počalji od Admin Čet 25 Dec 2008 - 14:03

I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE!

Premijer Srbije Mirko Cvetković, posle Velimira Ilića i Tomislava Nikolića, parkirao juče na stazi za slepe i slabovide ispred Skupštine.

I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! 1745

Posle bezobrazluka Velimira Ilića i Tomislava Nikolića, koji su svoje automobile parkirali na stazi za slepe na trotoaru ispred Skupštine Srbije, to je juče uradio i niko drugi do premijer Srbije Mirko Cvetković!

Više od dva sata, naočigled desetak policajaca, dva službena automobila premijera Cvetkovića, „BMW" i „audi", potpuno su blokirali stazu koju koriste slepi i slabovidi u ulici Kralja Milana.

Premijer Mirko Cvetković, koji je u Skupštini razgovarao sa šefovima poslaničkih klubova o budžetu, bio je vrlo zbunjen i iznenađen kada ga je novinar Pressa upitao zašto je parkirao automobil na stazi koju koriste slepi!

Zbunjeni premijer

- Nisam znao da je moj vozač tako parkirao. Ne znam... Stvarno ne znam - rekao je zbunjeno premijer Cvetković za Press.

Savez slepih: premijer zgazio naša prava

Član Saveta slepih Srbije Viktor Živojinović kaže za Press da „ne može da se načudi ponašanju premijera Mirka Cvetkovića".

- Parkirajući vozilo na stazi za slepe premijer je prekršio zakon i onemogućio nama slepima da se bezbedno krećemo po stazi na kojoj se osećamo najsigurnije. Razočaran sam njegovim ponašanjem, sramota je da tako nešto uradi premijer, da zgazi na naša prava - kaže Živojinović.

Na pitanje da li će da plati kaznu za nepropisno parkiranje ispred Skupštine, premijer je odgovorio:

- Pa... Ako policija vidi da je službeni auto parkiran tako kako vi kažete, sigurno da ću da platim kaznu. A možda su je već i platili. Ako nisu, platićemo... - rekao je premijer.

Posle dva sata provedena u Skupštini, premijer je izašao iz zgrade, nije ni pogledao gde mu je parkiran automobil, mirno je prošao pored policajaca, seo u kola i otišao. Od policije koja obezbeđuje parlament saznali smo da niko od njih nije ukazao premijeru Cvetkoviću na nepropisno parkiranje, niti mu je napisao kaznu.

Kada smo pitali policajce zašto premijeru nisu napisali i naplatili kaznu od 2.000 dinara, koliko iznosi prekršaj za nepropisno parkiranje, policajci su nas začuđeno gledali. Kada smo im rekli da je sam premijer rekao da policija treba da mu napiše kaznu i da će je platiti, policajci su nas gledali u neverici.

- Vi to ozbiljno? Da pišemo kaznu premijeru?! Mora da se premijer Cvetković šalio sa vama, jer mi ovde nikada nismo ni napisali ni naplatili kaznu! Jes', da ih kaznimo, pa da izgubimo posao - kaže nam jedan od policajaca.

Ilić: Na naslovnu!

Lider NS Velimir Ilić, koji je izvređao novinarku Pressa kada ga je prošle nedelje pitala zašto parkira na stazi za slepe, kaže da bi „baš voleo da vidi da li će se i premijer Cvetković naći na naslovnoj strani", kao što je i on bio!

- Ne znam da li premijer treba da plati kaznu, ali treba da dobije naslovnu stranu Pressa! Evo, ja navijam za njega. Mene ste „odrali", naučio sam školu. Sad parkiram bogu iza tregera, idem peške do Skupštine. E, da vidimo kako će sad premijer - kaže Ilić.

I PREMIJER GAZI STAZU ZA SLEPE! 1746

Bahato... Premijer Mirko Cvetković i njegova pratnja

I Tomislav Nikolić, koga smo takođe uhvatili kako parkira na stazi za slepe, kaže da bi bilo dobro da i premijer Cvetković prizna da je pogrešio i pokaže gest pokajanja.

- Ja sam priznao i izvinio se. Pokušao sam da pokažem i neki dobar gest prema tim ljudima, pa sam Savezu slepih poklonio 100.000 dinara. Evo, pozivam Cvetkovića da sledi moj primer - dodaje Nikolić.
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh