MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
U MODI JE PRIRODNO EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
U MODI JE PRIRODNO EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
U MODI JE PRIRODNO EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
U MODI JE PRIRODNO EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
U MODI JE PRIRODNO EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
U MODI JE PRIRODNO EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
U MODI JE PRIRODNO EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
U MODI JE PRIRODNO EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
U MODI JE PRIRODNO EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
U MODI JE PRIRODNO EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

U MODI JE PRIRODNO Music110U MODI JE PRIRODNO T_musi10

U MODI JE PRIRODNO

Ići dole

U MODI JE PRIRODNO Empty U MODI JE PRIRODNO

Počalji od Admin Uto 10 Feb 2009 - 22:40

U MODI JE PRIRODNO

Rozano Fereti, frizer koji ulepšava čuvene manekenke i holivudske zvezde, za Press otkriva da će ove godine trend biti kosa u „slobodnom padu" i izričito zabranjuje paž frizure.

U MODI JE PRIRODNO 1583

Makaze za sve... Dolaze mu slavna televizijska lica, osobe iz sveta biznisa, ali i običan svet

Jedan od najpoznatijih frizera u svetu šou-biznisa Rozano Fereti priredio je za novinare beogradskih redakcija demonstraciju svoje veštine. Svoje umeće pokazao je u frizerskom salonu koji nosi njegovo ime i u kojem se primenjuje njegov metod šišanja.

U intervjuu koji je Fereti tom prilikom dao Pressu otkrio je da se tajna njegovog uspeha krije u nastojanju da se kosa tretira kao što kineski lekar tretira čovekovo telo - kao celinu.

RAD SA AVEDONOM I KRISTI TARLINGTON

Poznato je da ste godinama bili stilista brojnih poznatih ličnosti. Koju biste izdvojili?

- Tačno je da sam radio s mnogim zvezdama. Svaka od njih je posebna na svoj način i bilo bi nepošteno da izdvajam neku od njih, a preskačem ostale. Dovoljno je reći da sam učestvovao u velikom broju projekata koje su radili Ričard Avedon i drugi veliki modni fotografi, koji su ovekovečili briljantne kreacije koje su nosile zvezde kao što su Kristi Tarlington, Linda Evanđelista i mnoge druge. U ovom poslu sam, ne zaboravite, već petnaest godina - kaže Fereti.

Koje metode koristite u svom radu?

- Ono što mi nudimo u salonima od Mumbaja do Španije nisu samo šišanje i kreiranje frizure, već pristup kosi koji uzima u obzir i druge elemente njenog stanja osim spoljašnjeg izgleda, to jest onoga što se vidi na prvi pogled. Na primer, mi smo kreirali nešto što je oduševilo klijente, spa tretman za kosu, koji je postao naš zaštitni znak. Mi se uvek staramo da kosi damo prirodan izgled i boju, i koristimo preparate od prirodnih sastojaka - rekao je Fereti.

Kakav utisak su na vas ostavile žene u Beogradu i Srbiji? Šta je najbolje na njima, a na čemu bi trebalo da porade ako žele da u stopu prate svetske trendove?

- Beograđankama ne nedostaje lepota, one je imaju na pretek. U to sam se uverio na beogradskim ulicama kojima hodaju veoma privlačne žene. Bojim se, s druge strane, da one kosu suviše često boje u previše intenzivne i očigledno veštačke nijanse, koje su u neskladu sa aktuelnim trendovima. Problem je i u tome što je često očigledno da je njihova kosa sređivana kod kuće, bez dovoljnog poznavanja adekvatnih postupaka. Preporučujem vašim sugrađankama da češće odlaze kod profesionalaca, koji će im pomoći da njihova kosa izgleda prirodno lepo kao što su i one same.

Ko su vaši klijenti u Beogradu?

- Nema pravila. Dolaze nam slavna televizijska lica, osobe iz sveta biznisa, ali i običan svet koji čuje za nas ili im se naprosto dopadne kako spolja izgleda ovaj salon.

U MODI JE PRIRODNO 1584

Na koji način se ekonomska kriza odražava na sektor luksuznih usluga kao što su one koje vi nudite? Da li je i vaš posao u opasnosti?

- Ekonomska kriza može da se shvati kao veliki izazov za našu profesiju, koji će pokazati ko daje prave rezultate i nudi kvalitetnu uslugu, a ko je tu samo kao mamac za trošenje nepostojećeg novca koji kad-tad ipak mora stići na naplatu. Ne bojim se finansijske krize zato što mi nudimo nešto što ima trajno estetsko dejstvo. Svi koji budu tako razmišljali proći će dobro, zato što u ovo vreme niko više ne želi da troši novac na nešto što nema vrednost.

U MODI JE PRIRODNO 1586

Spreman da podeli svoje znanje... U beogradskom salonu „Rozano Fereti"

Kakve će se frizure nositi ove godine?

- Pre nego što kažem šta će ove sezone biti u modi, reći ću šta neće. Paž frizura je potpuno aut. Ovo nije samo modni diktat, nego i stvar zdravog razuma. Veoma mali broj ljudi može da se pohvali da im paž frizura zaista lepo stoji, a ranijih godina su je nosili i oni koji to mogu i oni koji to ne mogu. Ove godine na redu je superprirodni izgled kose, koja pada sasvim slobodno, i nijansirana je tako da njena prirodna boja bude istaknuta. I odeća će pratiti trend okretanja prirodi. Ne govorim pri tome o aljkavom hipi izgledu, već o jednom produhovljenom odnosu prema estetici, koji prirodu i njene oblike i boje stavlja na prvo mesto.
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh