MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
ODLAZIM IZ SRBIJE EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
ODLAZIM IZ SRBIJE EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
ODLAZIM IZ SRBIJE EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
ODLAZIM IZ SRBIJE EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
ODLAZIM IZ SRBIJE EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
ODLAZIM IZ SRBIJE EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
ODLAZIM IZ SRBIJE EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
ODLAZIM IZ SRBIJE EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
ODLAZIM IZ SRBIJE EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
ODLAZIM IZ SRBIJE EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

ODLAZIM IZ SRBIJE Music110ODLAZIM IZ SRBIJE T_musi10

ODLAZIM IZ SRBIJE

Ići dole

ODLAZIM IZ SRBIJE Empty ODLAZIM IZ SRBIJE

Počalji od Admin Sre 8 Apr 2009 - 15:20

ODLAZIM IZ SRBIJE

Želim da se preselim u Argentinu. Posle ovog više niko neće videti ni moju sliku, a kamoli mene! Zbogom, do viđenja! Jeb'o nas srpski džet-set i javni život, poserem se po političarima, televizijama.

ODLAZIM IZ SRBIJE 1557

50.000 razloga za oproštaj... Nisam ljut na Miru, u afektu je rekla da ću završiti u gepeku

Miki Đuričić, pobednik treće sezone VIP serijala „Veliki brat", želi da se posle osvajanja nagrade od 50.000 evra što pre povuče iz javnog života. Miki navodi da planira da se preseli u Argentinu, ali otkriva i da postoji šansa da se oproba u političkim vodama. Ono u šta je siguran jeste da će prvo vratiti dug od oko 15.000 evra, a da će ostatak novca vrlo brzo spiskati:

- U svojoj glavi već sam sav novac deset puta potrošio. I kad vratim dugove, ostaće mi dovoljno da završim sve što sam planirao. Pokrpiću neke rupe, a ostaće mi 35.000 evra. Posle dve godine vraćam se u Kupinovo, nastaviću da radim na jednom salašu. Postoji kombinacija da na dve godine odem u Argentinu. Moj drugar je tamo kupio 20 hektara prašume, želi da pravi bungalove i neka čuda i zove me da mu budem kuvar. Ima još milion opcija, a ja obično izaberem onu najgoru...
Miki ubedljivo prvi

Miroslav Đuričić „oduvao" je protivnike i ubedljivo pobedio u „Velikom bratu". Veseljak iz Kupinova imao je veći procenat glasova čak i od Đanija Ćurčića, pobednika VIP VB1

Da li ćeš se oprobati u politici, kako si u više navrata najavljivao?

- Ranije, tokom devedesetih godina, bavio sam se politikom. Sada bih možda to uradio zbog sprdnje, da bih uzeo pare k'o Marjan Rističević. Želim da izađem na skupštinsku govornicu i u ime naroda da im kažem: „Jebem vas sve u usta!" To bih radio svake nedelje u četvorogodišnjem mandatu!

Da li tako misliš zbog sukoba s Nenadom Čankom?

- Neću da pričam o Čanku! Rekao je da je u kuću ušao da bi dokazao da je to dno, pa mi se sve izmešalo u glavi. Želim samo da završim ovo i da begam iz javnog života, jer kad me novinari isprovociraju, može da se desi da odem i upucam im urednika. Ja nisam javna ličnost i neću da živim od javnog posla!

ODLAZIM IZ SRBIJE 1558

Otac Mirko: Čekamo Mikija u Kupinovu

Mikijev otac Mirko Đuričić kaže da je presrećan zbog sinovljevog trijumfa. U trenutku proglašenja njegovog sina za pobednika, Mimija je slavio sa ostatkom porodice Đuričić. - Presrećni smo svi što je Mikiju pošlo za rukom da konačno izdrži u kući i pobedi. On je bio najpošteniji, najnormalniji i najispravniji u toj kući i zato je publika i glasala za njega - rekao je popularni Mimija, i naveo da veruje da će se vrlo brzo pomiriti sa sinom: - Miki dugo nije bio u Kupinovu jer je svojeglav, ali sada verujem da će mu krenuti nabolje u životu i da neće biti lakoveran i brzoplet. Očekujemo majka Mira i ja da dođe kod nas - rekao je Đuričić senior.

Da li se kaješ što si ulazio u sukob s' Jelenom Karleušom i Mirom Škorić?

- To je pogrešno shvaćeno. Ništa im loše nisam mislio. Kad je Mira rekla da su ljudi iz „Granda" njeni prijatelji, prestao sam da pričam o tome. Ona je u afektu rekla da ću završiti u gepeku, jer sam je iznervirao. Verovatno tako ne misli. A ako sam Jeleni rekao da mi se ne sviđa njena muzika, to ne znači da treba da skoči i izvadi mi oči. Meni je Karleuša super!

Da li si se zaljubio u Tijanu i koliko ti je falio seks u kući?

- Da bih se zaljubio u devojku, mora da me privuče i vizuelno i psihički. Činjenica je da me je privukla vizuelno, ali psihički smo dva različita sveta. Ona je fina devojka, mnogo je volim. Lepo je videti devojku koja se kikoće. Recimo, dopala mi se veoma jedna devojka za koju sam sad saznao da pozajmljuje glas Velikom bratu. Eto, na kraju sam se i zaljubio u Velikog brata. Seksa u kući nije bilo, niko nije ni masturbirao. Ja sam hteo jednom, ali sam odustao.

Imaš li neku poruku za sve one koji očekuju da sad postaneš deo estrade?

- Zbog para sam ušao u kuću, ali i da bih „zapalio" iz javnog života. Ja sam kuvar, boli me dupe za sve. Sada, posle ovog, više niko neće videti ni moju sliku, a kamoli mene! Zbogom, do viđenja! Jeb'o nas srpski džet-set i javni život, poserem se po političarima, televizijama...
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh