MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! Music110Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! T_musi10

Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu!

Ići dole

Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! Empty Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu!

Počalji od Admin Sre 15 Apr 2009 - 19:44

Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu!

Aleksandar Šumar (56) iz Bora tvrdi da je njegov otac Rama (76) umro prirodnom smrću, ali da ga nije sahranio jer nije imao para. Onda je rešio da ostavi leš u sobi, jer mu je to omogućilo da podiže očevu penziju.

Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! 1640

Komšije mislile da je živ... Rama Šumar

Aleksandar Šumar (56) iz Bora, koji je leš oca Rame (76) skoro dve godine držao u stanu, izjavio je u policiji da je to učinio jer nije imao novca da ga sahrani! On je objasnio da je nastavio da uzima očevu penziju jer nije mogao da nađe posao, istakavši da je Rama umro prirodnom smrću i da ga je zatekao mrtvog na krevetu.

Policija je protiv Šumara podnela krivičnu prijavu za prevaru, nakon čega mu je određen pritvor. On je tokom saslušanja priznao da je mrtvog oca čuvao u stanu višespratnice u centru grada od oktobra 2007. godine. Inspektorima je rekao da je u početku nameravao da sahrani oca, ali da je posle odustao jer je bio bez zaposlenja pa mu je odgovaralo da podiže penziju.

- Oca sam zatekao mrtvog na bračnom ležaju. Nisam imao novac da ga sahranim, a nameravao sam da to učinim pošto podignem penziju. Međutim, otkad sam se vratio iz Crne Gore, nikako nisam uspevao da nađem posao, a od nečega sam morao da živim - izjavio je Šumar istražiteljima.

Bilo mu neprijatno

On je priznao je da mu je bilo neprijatno zbog svega, ali da se vremenom navikao i da više nije ulazio u sobu u kojoj je bio leš njegovog oca.

Horor u Boru: Krio sam mrtvog oca, nisam imao za sahranu! 1641

Sin ga zatekao mrtvog u krevetu... Mrtvozornici unose telo Rame Šumara

Inače, pojedine komšije se nakon bizarnog otkrića sada sećaju da se pre godinu dana osećao neprijatan miris koji se širio zgradom, ali da je bivao sve blaži, pa niko nije ni pomislio da se u njihovom susedstvu nalazi leš. Jedan od policajaca koji je među prvima ušao u stan nesrećnog Rame Šumara, penzionisanog radnika RTB-a „Bor", i dalje je zgrožen prizorom koji je zatekao.

- Stvarno je bilo jezivo. Jedva smo mogli da dišemo kada smo ušli u sobu. Telo starca bilo je gotovo balsamovano - rekao nam je ovaj policajac.

Nezapamćen slučaj rešen je pošto su službenici Marfin banke, u kojoj je Aleksandar podizao očevu penziju, insistirali da Rama dođe lično da bi produžio ugovor s bankom. Pošto Aleksandar nije imao izbora, prestao je da dolazi po novac, zbog čega je postao sumnjiv. Inače, košarkaški klub iz Bora juče je negirao da je Aleksandar Šumar ikada igrao košarku za njih, a još manje bio trener borskih košarkaša. Kako smo saznali, Šumar se, u stvari, bavio rukometom.

Slučaj iz Bora podsetio je na sličan događaj s kraja prošle godine. Tada je Dragan Perić (43) iz Belegiša kod Stare Pazove, polovinom novembra 2008. godine, uhapšen zbog sumnje da je tri godine ranije ubio oca Stojadina i njegovo telo bacio u septičku jamu!

Slučaj iz Belegiša

Perić je priveden zbog pljački vikendica, a na saslušanju u policiji priznao je da je oca ubio i njegovo telo bacio u jamu. Policija je izvukla samo kosti nesrećnog čoveka, da bi na saslušanju kod istražnog sudije uhapšeni sin promenio iskaz, tvrdeći da je njegov otac umro prirodnom smrću i da je on leš bacio u septičku jamu da bi mogao da podiže njegovu deviznu penziju i od nje živi.

Policijska istraga o ovom slučaju još je u toku jer još nisu nađeni fizički dokazi da je Stojadin Perić ubijen.
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh