MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! Music110TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! T_musi10

TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI!

Ići dole

TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! Empty TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI!

Počalji od Admin Čet 2 Okt 2008 - 17:15

TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI!

Lider budućih naprednjaka zbog povišenog krvnog pritiska i probadanja u grudima juče proveo dan na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje, za sve krivi umor i stress.

TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! 1656

Umoran, il' ga stigle kletve... Tomislav Nikolić

Predsednik poslaničke grupe „Napred, Srbijo" Tomislav Nikolić (56) završio je juče na Institutu za kardiovaskularne bolesti Dedinje zbog povišenog krvnog pritiska i probadanja u grudima, otkriva Press.

Nikolić, koga već nedeljama sa skupštinske govornice proklinju Vjerica Radeta, Nataša Jovanović i ostale bivše kolege iz SRS-a, juče ujutru osetio je jake bolove i bio veoma loše, tako da je, umesto u Skupštini, čitav dan proveo na ispitivanjima u bolnici.

Posle urađenih medicinskih pregleda na Institutu Dedinje utvrđeno je da Nikolić nema nikakvo oboljenje, već da je reč o posledicama umora i stresa kojima je poslednjih nedelja konstantno izložen otkada je napustio SRS.

Pretnje porodici

Jedan od članova Nikolićevog poslaničkog kluba otkriva za Press da „Nikolić već danima unazad oseća malaksalost i probadanja oko srca", ali da mu je juče ujutru „stvarno bilo loše".

TOMA ZAVRŠIO U BOLNICI! 1657

Radetine kletve počele da rade!

Vjerica Radeta, doskorašnja skupštinska koleginica Tomislava Nikolića iz SRS-a, koja je po nalogu Vojislava Šešelja na Nikolića bacila prokletstvo s govornice parlamenta, nije htela da odgovori na pitanje Pressa da li smatra da su njene kletve možda krive što je Nikolić završio u bolnici.

- Da li ima neko problem sa zdravljem, pa ide u bolnicu, lična je stvar svakog pojedinca, i ja o tome neću da govorim - rekla je Radeta i prekinula vezu.

- Toma nikada nije imao ozbiljne zdravstvene probleme, osim ponekad povišen pritisak. Međutim, mesecima pre napuštanja SRS-a bio jako napet, mnogo se nervirao. Onda je usledio stres zbog pretnji njemu i njegovoj porodici, pa briga oko nove Srpske napredne stranke, a telefon non-stop zvoni. Jako su ga iznervirale i kletve na račun unučića, a sve je kulminiralo prekjuče, kada su poslanice SRS-a pokušale da ga iskompromituju pričama o ljubavnicama, na koje im on nije ostao dužan - kaže Nikolićev saradnik koji je želeo da ostane anoniman.

Press je uspeo da pronađe Tomislava Nikolića, i to odmah posle završenih pregleda na Institutu Dedinje.

- Dobro sam, ne sekirajte se... Tokom prepodneva osetio sam bol u grudima. Prvo sam pomislio da je to nešto trenutno, ali pošto se bol nekoliko puta ponovio, posumnjao sam na srčane probleme. Zato sam i došao na Institut Dedinje kod iskusnog kardiologa Boška Đukanovića. On mi kaže da je sve u redu i da analize pokazuju da su u pitanju premor i stres. Analize krvi pokazuju da su mi trigliceridi i holesterol kao u mladića, mogao bih ponovo da služim vojsku - kaže Nikolić za Press.

Premor, hipertenzija...

Budući predsednik naprednjaka na Institutu Dedinje proveo je nekoliko sati. Lekari su mu snimili EHO srca, pregledali mu stanje krvnih sudova, uradili analizu krvi i sve druge preglede za kontrolu kardiovaskularnog stanja. Da Nikoliću ni „kletve radikala", ni stres zbog politike ne mogu mnogo da naškode, potvrdio nam je i direktor Instituta prof. dr Boško Đukanović.

- Nikolić je u sasvim dobroj psihofizičkoj kondiciji i, s obzirom na njegove godine, rezultati su dobri. Primljen je s dijagnozom izraženog premora, hipertenzije i stresa. Svi kardiološki nalazi su sasvim zadovoljavajući. Preporučili smo mu, uz određenu terapiju, da izbegava nervozu i stresne situacije, da više šeta i da koliko god može vreme provodi na otvorenom - kaže za Press profesor Đukanović.
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh