MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
Brena: Vratila sam se u inat EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
Brena: Vratila sam se u inat EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
Brena: Vratila sam se u inat EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
Brena: Vratila sam se u inat EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
Brena: Vratila sam se u inat EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
Brena: Vratila sam se u inat EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
Brena: Vratila sam se u inat EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
Brena: Vratila sam se u inat EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
Brena: Vratila sam se u inat EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
Brena: Vratila sam se u inat EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Brena: Vratila sam se u inat Music110Brena: Vratila sam se u inat T_musi10

Brena: Vratila sam se u inat

Ići dole

Brena: Vratila sam se u inat Empty Brena: Vratila sam se u inat

Počalji od Admin Pet 3 Apr 2009 - 19:23

Brena: Vratila sam se u inat

Brena: Vratila sam se u inat svima koji su pričali da sam skroz propala i da pevam najvulgarnije tekstove ikada napisane!

Brena: Vratila sam se u inat 1447

Najveća zvezda nekadašnje Jugoslavije Lepa Brena furiozno je započela veliku balkanska turneju pod nazivom novog albuma „Uđi slobodno". Posle slovenačkog, slede koncerti u Zagrebu, Banjaluci, Mostaru, Sarajevu, Beogradu, za koje pevačica kaže da će biti nešto najprofesionalnije što je radila do sada.

Mili: Nova Brena

Aleksandar Milić Mili kaže da je sa Brenom nadmašio sve što je do sada uradio u karijeri.

- Postigao sam brojne uspehe i napravio revolucionarne stvari sa Cecom, ali ovo sa Brenom je nadmašilo sve. Ovo je ipak moj najveći uspeh - otkriva Mili.

- Glavni producent turneje Aleksandar Milić Mili angažovao je 40 vrhunskih muzičara, koji će mojim starim pesmama dati sasvim nov zvuk. Elektronska muzika i muzika sa živim instrumentima, gudačima i ostalim su sasvim različite stvari. U glavi mi je ostao „Mesam" iz ‘87. godine, koji je bio posvećen Korneliju Bati Kovaču, i gde je bio živi simfonijski orkestar, i moram da kažem da je to bio nezaboravan osećaj. Danas, toliko godina kasnije, pevam sa velikim orkestrom pred svima za koje me vežu uspomene posle groznog vremena, spletkarenja, loše politike, raspada Jugoslavije i jezivih ratova - kaže Brena.

Ona ističe da je posebno raduje što će u novim aranžmanima izvesti svoje stare hitove, poput „Mile voli disko", „Sitnije, Cile, sitnije", „Bato, bato", „Hajde da se volimo"i „Luda za tobom".

- Moje stare pesme će na ovaj način dobiti na energiji i kvalitetu, što nalažu trendovi koji dolaze. Muzika je kao testo i može se oblikovati prema sopstvenom osećaju. Pesme u novim aranžmanima su isto kao kad vam majka sašije haljinu koju prekroje Kavali, Dolče i Gabana, Prada ili neki drugi svetski priznati kreator. Veliki Pavaroti je pravu slavu i simpatije mladih stekao tek kada je u svoju muziku uključio pop i rok.

Brena: Vratila sam se u inat 1448

Moj zadatak je da zabavim publiku i kao umetniku dozvoljeno mi je da budem drska, bezobrazna i provokativna ... Brena

Brena se priseća kako je osporavana u danima najveće slave.

- Kada sam ‘85. otpevala „Mače moje" i prodala 500.000 nosača zvuka, rekli su da sam skroz propala i da pevam najvulgarnije tekstove ikada. Tada, sa 25 godina, to sam veoma teško podnosila, dok mi je danas smešno da su lascivni tekstovi problem u društvu gde su žene još uvek niža i diskriminisana vrsta. Rađale su se hiljade i hiljade vanbračne dece, žene su silovane, nemoral je vladao na sve strane, a nekome su smetale moje pesme. Bila sam svesna da pevam neke lascivne tekstove, bez velikih umetničkih pretenzija, ali moj zadatak nije da edukujem narod, jer se to radi u školama i kod kuće. Moj zadatak je da zabavim publiku, tako da je meni kao umetniku dozvoljeno da budem drska, vesela, bezobrazna, provokativna i sve što poželim - zaključuje Brena.
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh