MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!

Join the forum, it's quick and easy

MUZIKA
Registruj se i postani i TI clan Muzika Foruma!
MUZIKA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Pristupi

Zaboravio sam šifru

Traži

Rezultati od :

Rechercher Napredna potraga

Zadnje teme
» Numeroloska karta Tom Kruza
Paparazzo... Ceca se vratila EmptySre 1 Nov 2017 - 15:18 od lenghorn999

» Delotvorni tretman od banana protiv akni
Paparazzo... Ceca se vratila EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:26 od Admin

» Saveti za plavuše: Kako da vam kosa ne bude žuta
Paparazzo... Ceca se vratila EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:25 od Admin

» Uklonite tamne fleke sa lica: Za par dana imaćete kožu kao beba
Paparazzo... Ceca se vratila EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» 20 zapanjujućih saveta jednog od najboljih psihologa sveta
Paparazzo... Ceca se vratila EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:22 od Admin

» Morska so u službi lepote
Paparazzo... Ceca se vratila EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:20 od Admin

» Ako u vezi nemate ovih 5 stvari, definitivno nije za vas
Paparazzo... Ceca se vratila EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:19 od Admin

» Evo šta vaš hod govori o vama
Paparazzo... Ceca se vratila EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:17 od Admin

» Imali sreće, ali ne i pameti: 10 nepromišljenih dobitnika lotoa
Paparazzo... Ceca se vratila EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:16 od Admin

» PHAB2 Pro: Prvi mobilni na svetu s Tango tehnologijom
Paparazzo... Ceca se vratila EmptyPet 17 Jun 2016 - 3:13 od Admin

Statistike
Imamo 2976 registrovanih korisnika
Najnoviji registrovani član je Ivica

Naši korisnici su poslali ukupno 14347 članaka u 5870 teme
Novembar 2024
PonUtoSreČetPetSubNed
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kalendar Kalendar

Fluks RSS

Yahoo! 
MSN 
AOL 
Netvibes 
Bloglines 

Paparazzo... Ceca se vratila Music110Paparazzo... Ceca se vratila T_musi10

Paparazzo... Ceca se vratila

Ići dole

Paparazzo... Ceca se vratila Empty Paparazzo... Ceca se vratila

Počalji od Admin Uto 1 Sep 2009 - 19:05

Paparazzo... Ceca se vratila

Paparazzo... Ceca se vratila 12396

Ceca Ražnatović se posle dvomesečnog odmora vratila s Kipra u Beograd. Folk zvezda najavila novi album na proleće i koncertni spektakl na Ušću.

Paparazzo... Ceca se vratila 12397
Ceca, ćerka Anastasija i sestričina Helena (levo)

Folk zvezda Svetlana Ražnatović (36) vratila se se dvomesečnog odmora na Kipru i najavila završetak novog albuma i pripreme za turneju koja će biti krunisana 2010. velikim koncertom na Ušću. Ceca je u pratnji dece Veljka i Anastasije, sestre Lidije i njenih naslednika Helene i Viktora na beogradski aerodrom sletela u nedelju, dva sata posle ponoći, redovnim letom iz Larnake.

Iako je bilo rano jutro, folk zvezda izgledala je prelepo i sveže, potvrđujući time da joj je odmor jako prijao. Ražnatovićevu i njenu porodicu su, poput svetske zvezde, na aerodromu sačekali vozač i obezbeđenje, koji su ih prevezli u vilu na Dedinju.

- Lepo smo se odmorili ovog leta i napunili smo svi baterije za školu i za poslovne obaveze koje nas očekuju - rekla je Ceca, i dodala: - Ove sezone nisam pravila nikakve kompromise, nisam želela da nastupam i iskoristila sam dva meseca za potpuni odmor. Imala sam manjih zdravstvenih problema na Kipru, ali sad je sve u redu i puna sam elana. Deca su spremna za školu, ja za rad na novom albumu koji će biti gotov pre leta, i za koncertnu promociju sledećeg leta.

Ceca nije želela da komentariše činjenicu da je ona na Ušću okupila pet puta više fanova od kraljice pop muzike Madone, ali je rekla da bi volela da na leto obori sopstveni rekord i privuče više od 150.000 posetilaca.

- Madona je jedinstvena i verovatno bi bilo mnogo više ljudi da nije nedavno imala nastup u Budvi. Nemoguće je porediti naše nastupe, ali je moguće da ja probam da naredni album koncertno ispromovišem pred još više ljudi nego što ih je 2006. bilo na Ušću - rekla je Ražnatovićeva.
Ceca je otišla na Kipar sredinom jula, kada je počeo Anastasijin i Veljkov raspust. Tokom odmora u svojoj vili, koja se nalazi na samoj obali mora, uz pevačicu su sve vreme bili njena sestra Lidija, zet Predrag Ocokoljić (koji igra fudbal na Kipru) i njihovo dvoje dece Helena i Viktor.

Ceca je dane provodila odmarajući pored bazena i uživajući u radostima svoje dece i sestrića, ali i druženju sa prijateljima koje je tokom leta ugostila.

Paparazzo... Ceca se vratila 12398
Ceca Ražnatović

- Vreme sam uglavnom provodila pored bazena, iako imam sopstvenu plažu. Ove godine sam pila ledeni čaj na litre i baš mi je prijao. Sami smo kuvali ručak, a večeru smo poručivali jer nas je bilo puno. Dosta smo se hranili ribom, školjkama i ostalim plodovima mora - iznela je Ceca utiske sa letovanja.
Admin
Admin
Admin Muzika Foruma
Admin Muzika Foruma

Pol : Ženski Godina : 37
Zodijak : Bik Mačka
Broj poruka : 12371
Poena : 6910
Reputacija : 12
Datum upisa : 11.06.2008

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh